Het secretariaat

Het secretariaat zorgt voor het up-to-date houden van uw dossier, het maken van afspraken, intern en extern en de dagelijkse werking van onze huisartsenpraktijk.

Om een vlot verloop van de consultaties te garanderen zal de secretariaatsmedewerker bij elk bezoek om uw identiteitskaart vragen. Gelieve u dan ook spontaan aan te melden en uw identiteitskaart reeds klaar te houden.
Omdat de aanmeldprocedure wat tijd in beslag kan nemen, vragen wij om 10 minuten voor uw afspraak aanwezig te zijn in de praktijk. Zo kan u ook tijdig geholpen worden door uw dokter.

Het secretariaat is elke werkdag geopend van 8u00 tot 12u30 en van 14u00 tot 19u00. Tussen 12u30 en 14u00 is het secretariaat geslotenWij verzoeken u vriendelijk deze uren te respecteren.

Bij voorkeur vragen wij om uw afspraak online te maken en niet telefonisch. Op deze manier vermijden we overdruk aan de telefoon en dat u lang moet wachten. U kunt uw afspraak ook gemakkelijk beheren van thuis uit.

Van 11u00 tot 12u00 en van 16u00 tot 18u00 kan u informeren of uw resultaten binnen zijn.
Opgelet, het secretariaat mag enkel doorgeven of uw resultaat binnen is. Voor meer informatie over uw resultaat dient u op afspraak te komen bij uw dokter.

Huisbezoeken dienen voor 11u00 aangevraagd te worden. Indien u later belt kunnen wij niet garanderen dat de dokter dezelfde dag nog kan langskomen. 
Een huisbezoek dient enkel voor patiënten die zich absoluut niet kunnen verplaatsen.

Ons team

Dr. Michiele Vanaenrode
Huisarts
Boek afspraak Bekijk detail
Dr. Maarten Claesen
Huisarts
Boek afspraak Bekijk detail
Dr. Bie Michielsen
Huisarts
Boek afspraak Bekijk detail
Dr. Nancy Verhoeven
Huisarts
Boek afspraak Bekijk detail
Dr. Jacques Germeaux
Huisarts
Boek afspraak Bekijk detail
Secretariaat en verpleging
v.l.n.r. Nikita, Carine, Evy, Jacqueline en Aylin
Meer info